Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet
CAFE BARZOEN

Eetcafé Barzoen heeft 100 zitplaatsen, aangevuld met een leestafel, zithoek en een populair buitenterras met 120 stoelen en tegenwoordig zelfs een speeltuin, fietsenstalling en bushalte voor de deur. Het café is dagelijks geopend vanaf 9 uur en op zondag vanaf 7 uur met de wekelijkse rommelmarkt.

De keuken biedt een ruime vaste kaart aan (dagsoepen, boterhammen, salades, pasta's), een ontbijtkaart en pizzakaart met daarnaast weekschotels en een suggestiebord dat meestal in het teken staat van het programma van de Warande. De keuken is dagelijks open vanaf 9 tot 20 uur.

Tijdig arriveren of reserveren is de boodschap wil je je Warandebezoek combineren met lunch of diner. Kom je met je gezin naar een familievoorstelling en wil je er een feestelijke uitstap van maken? Of heb je gewoon geen zin om te koken? Dan kan je voor of na de voorstelling terecht in Barzoen voor een kindvriendelijke dagschotel. Ook kinderfeestjes, familie- of bedrijfsbijeenkomsten kunnen op maat uitgewerkt worden. Reserveren kan via barzoen@warande.be of op het nummer 0470 50 14 14.

Het café is voortaan de ganse zomer geopend en sluit jaarlijks een week in de herfst-, kerst-, en paasvakantie. Voor het jaarlijkse zomerprogramma 'Zomerzoenen' en alle andere activiteiten kan je terecht op www.warande.be of op https://www.facebook.com/BARZOEN. Je vindt Barzoen ook op Instagram.

 

Contact
Café Barzoen

Warandestraat 42

2300 Turnhout

0470 50 14 14

barzoen@warande.be

 

Openingsuren
maandag tot zaterdag van 9 tot 24 uur

zondag vanaf 7 uur

 

Openingsuren keuken

van 9 tot 20 uur